Weetjes

Productieproces

Wij hebben de afgelopen 9 jaren samen gewerkt met Lucrato Apeldoorn (werkleerbedrijf) Talentvolle lieve  mensen hebben met veel passie en liefde onze sieraden gemaakt. Helaas is er per 1 april 2023 een einde gekomen aan onze samenwerking en heb ik met veel verdriet afscheid genomen van de enige echte AziBi-iBizA kanjers. Lucrato heeft haar beleid dusdanig veranderd dat het voor ons niet meer haalbaar was om samen te werken.
Vanaf april 2023 worden de sieraden niet alleen ontworpen maar ook gemaakt in Spanje waar wij vanaf 2022 zijn gaan wonen.

 

Samenwerking met Trion

Onze verpakkingen,die bestaan uit een zakje met klein glazen flesje, worden gemaakt door medewerkers van Trion. Trion is onderdeel van Stichting Philadelphia Zorg, een landelijke netwerkorganisatie voor mensen die zorg en/of ondersteuning nodig hebben, ongeacht oorzaak, beperking of leeftijd, Zodat zij zo zelfstandig mogelijk vorm en invulling kunnen geven aan hun leven.

 

❤︎

Emigratie naar Spanje.

Wij zijn in januari 2022 geëmigreerd van Nederland naar Spanje. Een hele stap waar veel bij komt kijken. We gaan ons huis daar opknappen en vanaf 2023 gaan we twee studio's verhuren. Mocht je het leuk vinden om te zien hoe onze nieuwe droom verloopt dan kun je ons volgen op instagram: casa_del_encanto

Flagstore in Apeldoorn

Je kunt de hele collectie bewonderen bij "Reborn by Giny" in Apeldoorn. 
Zij verkopen al het moois dat wij maken. Het adres is:
Koninginnelaan 85. 

 

Shiva

Shiva eye schelp 

Dit schelpje heet een Shiva eye en wordt ook wel het geluksschelpje genoemd. 

Deze fungeert twee jaar als deurtje van een tulbandschelp om deze te beschermen. Na twee jaar laat het deurtje los en valt op de bodem van de zee. 
Dit deel, Operculum, ook wel Shiva's oog genoemd (verwijzend naar het derde oog van god Shiva) staat symbool voor bescherming, wijsheid en inzicht in de dingen die dieper verborgen liggen. 


Ze staan voor creatie en behoud van alles wat leeft, de constante verandering van het universum en de algemene wijsheid. 

In de prachtige spiraal van Shiva Eye zie je de Gulden Snede. Dit is een natuurkundig fenomeen, dat ons inzicht geeft in de oerkracht van de natuur en dus ook van onze plaats in dit universum. 

Bekend als het geld van zeemeerminnen, is het van mening dat ze een goede geluksbrenger zijn voor vissers. 

 

Cowrie schelp

De kauri (cowrie) is een gebruiksnaam voor een groep tropische zeeslakken uit de familie Cypraeidae. Het is een roofdier dat intensief jaagt op andere soorten weekdieren en stekelhuidigen. De soort komt voor in de tropische zeeën rondom Nieuw-Guinea en de eilanden van de Stille Zuidzee.

 

 

Brown lip schelp

Brown Lip OysterTahiti Pinctada Margaritifera 

Deze oester is tussen de 10 en 20 cm groot.
Ze leven in subtropisch klimaat.
Okinawa (Japan), Micronesia en Polynesia (meestal in Tahiti). 

De kleur is echt prachtig en ze zijn allemaal anders. 

De brownlip schelp is zalm/bruin achtig van kleur met een parelmoerglans. 

 

 


♥Parel staat symbool voor zuiverheid, liefde en geluk! 

Parel brengt warmte, zachtheid en verbinding.